Verkoopvoorwaarden

1.- Algemene verkoopvoorwaarden

De gebruiker kan de tickets voor toegang tot onze flamencoshow kopen via het reserveringssysteem van de Tablao Flamenco-website in Sevilla.

De vormen van betaling zijn die welke te allen tijde zijn vastgelegd in het reserverings- en ticketaankoopsysteem, waar in het algemeen alleen betaling via PayPal of creditcard wordt geaccepteerd.

Wanneer een gebruiker/koper een reservering maakt en tickets koopt via het webreserveringssysteem, en zodra de betaling is gedaan met de middelen die zijn toegestaan in het reserveringssysteem, ontvangt de gebruiker/koper een bevestigingsmail, waarin de details van uw reservering worden vermeld: datum en tijd van de show, aantal tickets en het betaalde bedrag.

De bevestigingsmail zal dienen als toegang tot de show. U kunt de bevestigingsmail afdrukken of een kopie van de e-mail op uw smartphone of tablet presenteren. Als je de bevestigingsmail niet kunt afdrukken en je hebt geen smartphone of tablet, stuur ons dan een e-mail naar info@flamencoensevilla.es na het voltooien van je aankoop, en we zullen je deelname organiseren op vertoon van je paspoort, identiteitsbewijs of identiteitskaart.

2.- Annulerings- en restitutiebeleid

Bij annuleringen 7 dagen of meer van tevoren wordt het volledige bedrag van de reservering gerestitueerd, of het bedrag dat overeenkomt met het aantal geannuleerde tickets als dit niet het totale aantal gereserveerde tickets is.

Bij annuleringen 6 dagen of minder voor de geplande starttijd van de show, kan slechts 50% van het totale bedrag dat overeenkomt met het aantal geannuleerde tickets worden terugbetaald.

Voor annuleringen met minder dan 48u. bij voorbaat vindt er geen restitutie plaats.

Annuleringen dienen schriftelijk per e-mail (info@flamencoensevilla.es) te worden doorgegeven.